Sponsoroimme nuoria urheilijoita
Jonna Juntunen

SM-tason nuori hiihtäjälupaus

Suomen Luontaistuotteen sponsoriurheilija

Jonna aloitti maastohiihdon 15-vuotiaana. Hän kokeili ensin monia eri lajeja, mutta hiihto vei nuoren aktiiviliikkujan mennessään.  –Lajissa minua viehättää eniten sen haastavuus, saan treenata paljon ja kovaa. Treenaaminen on monipuolista ja vaihtelevaa. Jonna huomasi lukiossa opiskellessaan, että kova harjoittelu alkoi tuottaa tulosta. Tavoite on edelleenkin kehittyä vuosi vuodelta paremmaksi. Maastohiihtoa aktiivisesti harjoitellessa tulee vuodessa harjoittelutunteja helposti liki 700, joskus enemmänkin. Kesällä pidetään kuntoa yllä ja talvella annetaan kilpailussa itsestä kaikki irti. Vitamiineja Jonna kertoo käyttävänsä päivittäin. –Kovan kulutuksen vuoksi pidän tärkeänä, että elimistö pysyy virkeänä, palautuminen on nopeaa ja veriarvoni pysyvät korkealla. Urheilussa pienilläkin asioilla on merkitystä, joten pienistäkin vitamiinin puutostiloista voi tulla isoja ongelmia.

Jonnalle on tärkeää, että hänen käyttämänsä vitamiinit ovat puhtaita ja kotimaisia, minkä hän kertoo olevan suurin syy siihen, miksi hän itse käyttää Suomen Luontaistuotteen vitamiineja. –En myöskään tykkää ottaa vitamiineja 20 eri purkista, vaan siitä, että saan ne näppärästi muutamasta purkista. Esimerkiksi Luusto-tuote sisältää paljon laajemmin vitamiineja kuin monet kaupoista saatavat tuotteet.
“Jonnalle on tärkeää, että hänen käyttämänsä vitamiinit ovat puhtaita ja kotimaisia, minkä hän kertoo olevan suurin syy siihen, miksi hän itse käyttää Suomen Luontaistuotteen vitamiineja.”
Jopa paljon harjoitteleva urheilija näkee tärkeäksi täydentää ruokavaliota vitamiinivalmisteilla. –Ruokavalio saattaa jäädä liian yksipuoliseksi, jolloin vitamiineilla saa helposti täydennettyä mahdollisia puutoksia. Mielestäni jokaisen tulisi käyttää vitamiineja. Suomessa on pitkä pimeä aika, jolloin esimerkiksi D-vitamiinin saanti on lähes olematonta. Puhumattakaan siitä, että nykyisin ruokaa tuodaan paljon ulkomailta, käytetään paljon säilöntäaineita ja ruoka on vähemmän tuoretta ja ravintorikasta. Omalla tekemisellään voi helposti vaikuttaa omaan vireystilaansa ja ehkäistä ennakolta turhia sairastumisia. Siksi on hyvä täydentää vitamiinien saantia luontaisilla ja kotimaisilla Suomen Luontaistuotteen vitamiineilla. Iloa ja terveyttä päiviinne! Terveisin, Jonna Juntunen

Tilaa nyt luustotuote

Suomalaisella Avainlippu-merkillä varustettu Luustotuotteemme takaa sinulle laadukkaan käyttökokemuksen. Saat Luustotuotteen suoraan postilaatikkoosi, erittäin edulliseen hintaan. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä lähetämme uuden asiakaslehtemme.
Tilaa luusto