Rekrytointi käynnissä

Meillä on mukavaa, sekä saat kulutetusta ajastasi hyvän korvauksen. Haemme terveydestä ja myynnistä kiinnostuneita myyntineuvottelijoita. Toimistot sijaitsevat Turussa ja Tampereella.

Hae mukaan

Kehitä uraasi meillä

Koska panostamme koulutukseen ja kokemattoman myyjän avustamiseen suurella sydämellä, tiedämme tekevämme sinustakin myyjän.

Tehtävänäsi on myydä tunnettuja Avainlippu-merkittyjä luontaistuotteita.
Osa-aikainen työ sopii sinulle, jos olet opiskelija, (16-vuotias tai vanhempi) eläkkeellä, tai haluat lisätienestiä kakkostyön muodossa. Työajat sovitetaan muun elämäsi mukaan joustavasti. Olemme auki myös lauantaisin.

Kokopäiväinen työntekijä voi halutessaan tehdä töitä säännöllisin työajoin 8:45-16:00 arkisin.
Rekrytoimme myös esimiehemme yrityksen sisältä. Olisiko sinusta isompien saappaiden täyttäjäksi?
Tiesitkö että työtön työnhakija voi ansaita osa-aikatyöllä 300 euroa kuukaudessa työmarkkinatuen lisäksi? Meillä se onnistuu.

Moni työntekijämme kouluttautuu työnteon ohessa merkonomiksi oppisopimuksella. Alan hyvän työkokemuksen ja palkan lisäksi voit siis saada myös myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. Kysy lisää!

w

Joustavat työajat

Tällä hetkellä etsimme osa-aikaisia ja kokoaikaisia myyntineuvottelijoita, kaikkiin toimistoihimme.

Koulutus

Meiltä mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.

palkkaus

Maksamme reilun provision myydyistä tuotteista.

hyvä työilmapiiri

Meiltä saat hyvät valmiudet edetä urallasi.

Työntekijöitämme

Peruskoulun jälkeen en ollut varma jatko-opinnoistani ja hetken aikaa pohdittuani, päätin opiskella itselleni ammatin oppisopimuksella.

Kävin useammassa paikassa haastattelussa, mutta Suomen Luontaistuotteen ryhmähenki, toimiston mahtava fiilis tehdä kauppaa ja hyvä energia jäi parhaiten mieleen.

Tällä hetkellä teen pääsääntöisesti myyntiä, mutta olen päässyt myös toimimaan kesävastaavana ja kiertänyt muilla toimistoilla auttamassa myynnin parissa ja toiminut erilaisissa rekrytointitapahtumissa.

Parhaiten meillä pärjää, kun olet rento ja ahkera työntekijä pienellä huumorilla maustettuna!

Aleksi Eronen

“Olin ammattikoulun ensimmäisellä luokalla ja suunnitelmissani oli muuttaa omilleen. Raha ja itsenäistyminen kelpaisi, mutta työ puuttui. Yhtenä päivänä koulussamme oli Suomen Luontaistuotteen rekrytointipiste, jossa oli kolme hymyilevää ihmistä vastassa ja ajattelin tylsyyttäni tauolla mennä katsomaan mikä oli homman nimi. Jätinkin yhteystiedot rekrypisteelle ja rekrytoinnissa mukana olleet työntekijät lupasivat ottaa minuun yhteyttä. Pian pääsinkin jo työhaastatteluun ja nyt olen ollut Suomen Luontaistuotteella töissä yli puolitoista vuotta! Työhöni on kuulunut paljon monipuolisia työtehtäviä: olen myynnin lisäksi ollut kesäapulaisena ja osallistunut rekrytointitapahtumiin ja markkinointiin. Olen myös oppisopimuksen avulla saanut koulun rinnalla todella hyvää työkokemusta jatkoa varten.
Meillä menestyy hyvällä asenteella ja kunnianhimolla!
Parasta työssä on ollut se, että olen saanut uusia kavereita ja oppinut työelämään ja saanut työkokemusta!

Neea Niemelä

“Olen aloittanut työt Suomen Luontaistuotteella vuonna 2012. Tällä hetkellä toimin Turun toimistossa vuoropäällikkönä. Varsinaiset myyntihommat aloitin jo vuonna 2009 ja kokemusta löytyy eri tuotteiden myynnistä.

Tykkään valmentaa työntekijöitäni esimerkin kautta, joten itse sorvin ääressä työskentely kuuluukin päivittäisiin työtehtäviini. Lisäksi hoidan rekrytointia ja teen muita toimistotöitä.

Mielestäni isoin ero muihin yrityksiin on se, että aamulla herätessään ei tee mieli jäädä kotiin kiroamaan työpaikkaa, vaan jokainen päivä on hyvä.

Työn luonne on raskas, mutta työpaikan porukka ja ilmapiiri pitävät työn mukavana.

Meille soveltuva työntekijä on ahkera eikä pelkää uusia haasteita. Myös pieni halu näyttää omat kyntensä myyntityössä lasketaan plussaksi!

Parasta työssä on omat ja muiden onnistumiset.

Hiwa Ahmadi

Lähetä hakemus

Kirjoita hieman itsestäsi, olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Kaupunki

13 + 5 =

Turku

KRISTIINANKATU 10 A, 20100 TURKU

040 561 0894

TURKU@AAA-PALVELUT.FI

Tampere

HÄMEENKATU 18 A 4KRS, 33200 TAMPERE

040 176 7921

TAMPERE@AAA-PALVELUT.FI