Rekrytointi käynnissä

Meillä on mukavaa, sekä saat kulutetusta ajastasi hyvän korvauksen. Haemme terveydestä ja myynnistä kiinnostuneita tutkimushaastattelijoita. Toimistot sijaitsevat Turussa ja Tampereella.

Hae mukaan

Kehitä uraasi meillä

Meiltä saat hyvät valmiudet edetä urallasi.

w

Joustavat työajat

Tällä hetkellä etsimme osa-aikaisia ja kokoaikaisia tutkimushaastattelijoita, kaikkiin toimistoihimme.

Koulutus

Meiltä mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.

palkkaus

Maksamme reilun provision myydyistä tuotteista.

hyvä työilmapiiri

Meiltä saat hyvät valmiudet edetä urallasi.

Työntekijöitämme

Peruskoulun jälkeen en ollut varma jatko-opinnoistani ja hetken aikaa pohdittuani, päätin opiskella itselleni ammatin oppisopimuksella.

Kävin useammassa paikassa haastattelussa, mutta Suomen Luontaistuotteen ryhmähenki, toimiston mahtava fiilis tehdä kauppaa ja hyvä energia jäi parhaiten mieleen.

Tällä hetkellä teen pääsääntöisesti myyntiä, mutta olen päässyt myös toimimaan kesävastaavana ja kiertänyt muilla toimistoilla auttamassa myynnin parissa ja toiminut erilaisissa rekrytointitapahtumissa.

Parhaiten meillä pärjää, kun olet rento ja ahkera työntekijä pienellä huumorilla maustettuna!

Aleksi Eronen

Hain Suomen Luontaistuotteelle töihin armeijan jälkeen. Olin kuullut firmasta veljeltäni, joka kehui työtä ja paikan ilmapiiriä, joten päätin kokeilla, millaista on työskennellä alalla.

Työpäiväni alkaa aamulla palaverilla, jossa käydään läpi edellisen päivän tulokset, myyntivinkit ja asetetaan uudet tavoitteet päivälle. Pidän palaverien lisäksi myös todella tärkeänä sitä, että koulutus työtehtäviin on kattava ja apua saa aina kun sitä tarvitsee.

Suosittelen työpaikkaa niille, jotka ovat valmiita vaikuttamaan omaan menestykseensä ja haluavat haastaa itsensä.

Minulle on tärkeää myös se, että työn ansiosta argumentointi-, myynti- ja ilmaisutaidot kehittyvät.

Lemar Saduddin

“Olen aloittanut työt Suomen Luontaistuotteella vuonna 2012. Tällä hetkellä toimin Turun toimistossa vuoropäällikkönä. Varsinaiset myyntihommat aloitin jo vuonna 2009 ja kokemusta löytyy eri tuotteiden myynnistä.

Tykkään valmentaa työntekijöitäni esimerkin kautta, joten itse sorvin ääressä työskentely kuuluukin päivittäisiin työtehtäviini. Lisäksi hoidan rekrytointia ja teen muita toimistotöitä.

Mielestäni isoin ero muihin yrityksiin on se, että aamulla herätessään ei tee mieli jäädä kotiin kiroamaan työpaikkaa, vaan jokainen päivä on hyvä.

Työn luonne on raskas, mutta työpaikan porukka ja ilmapiiri pitävät työn mukavana.

Meille soveltuva työntekijä on ahkera eikä pelkää uusia haasteita. Myös pieni halu näyttää omat kyntensä myyntityössä lasketaan plussaksi!

Parasta työssä on omat ja muiden onnistumiset.

Hiwa Ahmadi

Lähetä hakemus

Kirjoita hieman itsestäsi, olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Kaupunki

4 + 2 =

Turku

KRISTIINANKATU 10 A, 20100 TURKU

040 561 0894

TURKU@AAA-PALVELUT.FI

Tampere

Hämeenkatu 29 A 1, 33200 TAMPERE

040 176 7921

TAMPERE@AAA-PALVELUT.FI