VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT JA MAKSUTAVAT

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Suomen Luontaistuote, y-tunnus Y- 2498320-8. Tuotteita myymme ainoastaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä postitoimitusmaksun. Kaikki tuotteemme lähtevät jatkuvina tilauksina. Voit muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 020 731 1130 (arkisin 9–17) tai olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseemme info@suomenluontaistuote.fi. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta tai jokin askarruttaa mieltäsi, otathan yhteyttä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa joko sähköpostilla info@suomenluontaistuote.fi tai puhelimitse arkisin (09-17.00) 020 731 1130.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan osoitteesta www.suomenluontaistuote.fi ostoskorin kautta. Tilauksien mukana tulee postitse tilausvahvistus sekä lasku. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS
Lähetämme sähköpostitse, sekä postitse tilausvahvistuksen, josta näet:
Tilaamasi tuotteet

MAKSUTAVAT
Tuotteet maksetaan toimituksen mukana tulevalla laskulla. Kaikkiin tuotteisiin on laskettu toimituskulut mukaan. Verkkokaupassa voit tällä hetkellä tilata tuotteet ainoastaan laskulla.

TOIMITUSAIKA
Tilaustemme toimitusaika on noin 2 viikkoa ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
Kaikki tilaamasi tuotteet sisältävät toimituskulut
Toimituskulut sisältävät rahti- ja pakkauskulut.

TUOTEREKLAMAATIOT
Tilauksen mukana toimitetaan tilausvahvistus/lasku. Tämä toimii kuittina ja takuutodistuksena. Mahdollisissa tuotereklamaatioissa tulee olla yhteydessä Suomen Luontaistuotteen asiakaspalveluun. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusohjeet
Liitä palautuksen mukaan saamasi tilausvahvistus.

Posti
Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteessä. Kirjoita lähetyksen päälle Suomen Luontaistuote, Asiakaspalautus PL *****.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
HUOM! Kuluttaja vastaa siitä, että paketti on pakattu asianmukaisesti niin, että se säilyy alkuperäisessä kunnossa vahingoittumattomana.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@suomenluontaistuote.fi tai postitse:

Suomen Luontaistuote Oy
Kristiinankatu 10 A
20100 Turku

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Suomen Luontaistuote käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Tampereella 26.2.2018
Suomen Luontaistuote